Partners

Crealiesje

Met crealiesje staan we steeds paraat om schattige kindersnoetjes (ook volwassenen hoor ) om te toveren in een prinses, giraf, olifant, tijger, … of om hen te laten schitteren met een glittertattoo. Of wil je liever de doodgewone staartjes ruilen voor een ‘funny’ kapsel, dan kan dit ook.

Organiseer je een verjaardagsfeestje, babyborrel, communiefeest of eender welk ander feestje of evenement, dan is dit misschien een leuke randanimatie voor de kindjes. Neem gerust een kijkje op mijn facebookpagina ‘crealiesje’ om enkele voorbeelden te kunnen zien.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een geboorte, babyborrel, verjaardag, trouw, jubileum, pensioen, …, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Ik maak samen met jullie een cadeautje op maat! Wil je liever een originele pampertaart, dan kan dit ook. In mijn groepje kan je heel wat voorbeelden zien.
ik sta steeds open voor nieuwe ideeën!

Check onze facebookpagina.

 

Toepeneuze

Zoek je een leuke activiteit voor een kindernamiddag, verjaardagfeestje, familiefeestje of ander evenement? Dan kom ik graag uw schatten hun gezichtjes omtoveren tot kleurrijke feeën, enge griezels, lieve prinsesjes en allerlei dieren. Ik maak van elk gezichtje een kunstwerk. Ik bezorg u kwalitatieve kindergrime op waterbasis en dus zeer kindvriendelijk.

Ook voor glittertattoos kan u bij mij terecht. Er is een ruime keuze uit 70 verschillende sjablonen. Ze worden met speciale huidlijm en huidvriendelijke glitters geplaatst & elk sjabloon wordt slechts eenmaal gebruikt.

www.toepeneuze.be

 

Leren Zwemmen

Ben je op zoek naar groepslessen of privélessen, voor kinderen of volwassenen? Lerenzwemmen.be biedt zwemlessen aan voor zwemmers van alle leeftijden zowel in groep als privé. Je kunt bij ons terecht voor alle zwemstijlen, steeds rekening houdend met het individuele niveau van de zwemmers.

www.lerenzwemmen.be

 

2WebT

webdesign, webhost / domeinnaam, logo, affiche / flyer, visitekaartjes, drukwerk.

Waarom een website?
Via het Internet is uw bedrijfsinformatie altijd beschikbaar voor uw klanten, 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van het internet om specifieke producten en diensten te zoeken. Door een eigen website kunnen deze mensen ook uw klanten worden.

www.2webt.be

 

Bartender Mike

Cocktails en workshops aan huis – Bartender Mike maakt cocktails of geeft cocktail workshops op jouw tuinfeest, vrijgezellen, verjaardagsfuif, trouw, receptie, … Mojito, Margarita, Cosmopolitan, Caipirinha, smoothies,… geen probleem.

www.bartendermike.be

Schuiven naar boven